Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Forventede funktioner i Windows 8
!Microsoft er ved at lægge sidste hånd på Milestone M2 udviklingen af Windows 8 og IT-eksperter forventer at Microsoft vil frigive den næste version af Windows i starten af 2013 - i Windows 8 forventer eksperter og analytikere at nye typer af teknologi bliver introduceret.

Det er især fremkomsten af cloud-teknologien og de såkaldte cloud services, der har gjort meget IT-teknologi mere mobil end nogensinde før.

I den nærmeste fremtid kommer tablet computere (iPad osv.) og mobile enheder til at spille en større rolle, da mange brugere vil løse IT-opgaver og projekter mens de er på farten - det stationære kontormiljø med den stationære computer vil blive afløst af tablet computere og mobile enheder som medarbejdere kan betjene på forskellige lokalisationer.

F. eks er processorgiganten, Intel, ved at udvikle processorer som kan køre Windows 8 og andre computerproducenter arbejder på tablet computere som kan afvikle den nyeste version af Windows.

Når alle disse teknologier samles og centreres omkring Microsoft og Redmond virksomhedens udvikling af Windows 8, så her er eksperternes bud på de forventede funktioner i Windows 8:

128-bit understøttelse: Først og fremmest vil Windows 8 understøtte 128-bit.


Hurtigere data hastighed: Sammenlignet med Windows Vista og Windows 7, så er det rimeligt at antage at Windows 8 vil yde mere både ved opstart og nedlukning, samt general overførsel af data internet og eksternt.


En nyere version af Internet Explorer: Ved næsten alle udgivelser af et nyt styresystem, Windows, har Microsoft efterfølgende lanceret en ny version af Internet Explorer. Tages den skærpede konkurrence i betragtning fra Chrome, Firefox, Safari osv., så er Microsoft nødt til at være på forkant i det kapløb med en ny eller opdateret version af Internet Explorer.


System on Chip (SoC) arkitektur understøttelse: Microsoft har annonceret, ved CES 2011, at alle fremtidige udgivelser vil understøtte System on Chip (SoC) inklusiv ARM-baserede systemer fra NVIDIA, Qualcomm og Texas Instruments.


Integration med Windows App Store: Ligesom Apple har lavet integration med App Store og MacOSX, så ligger det i kortene, at Microsoft vil gøre det samme med Windows 8 og Windows App Store.


Tablet understøttelse: Windows 8 skal markedsføres til stationære computere, bærbare computere og tablet computere. En tablet computer er forskellige fra de to andre typer af computere, eftersom en tablet computer kræver et specifikt styresystem. Desuden har alle tidligere versioner af Windows krævet tilstedeværelsen af både en mus og et keyboard - det har en tablet computer selvsagt ikke. Derfor er Microsoft nødt til at tænke tablet computernes styresystemkrav ind i det nye Windows 8.


Natural User Interface (NUI): Windows 8 vil sandsynligvis fungerer således, at brugeren har mulighed for at betjene styresystemet og dets funktioner uden nogen former for input-enheder (mus og keyboard), men via håndbevægelser og stemmeinput.


Cloud Service understøttelse: Windows 8 forventes at understøtte en lang række af de kommende cloud tjenester og teknologier. Her er konkurrenterne også langt fremme i skoene - f. eks er Google i gang med Chrome OS og HP arbejder på Web OS, der er styresystemer som er integreret i "skyen". Så hvis Microsoft vil beholde sin "edge" på markedet for styresystemer, så er det svært af komme uden om cloud services.


Husk at forventninger ikke skal omfattes som mere end de er - intet er mejslet i sten, endnu, og Microsoft holder kortene tæt ind til kroppen. Derfor skal nyheden opfattes som et kvalificeret bud på hvad Windows 8 vil indeholde. Vi håber du er blevet lidt klogere på hvad Windows 8 kan forventes at bringe.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Linkbuilding i Norge – sådan kommer du i gang

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 20. februar 2019, 14:54

Som en dansk virksomhed placeret i Danmark, kan det være svært helt at regne ud, hvorfor det skulle være relevant for dig og din virksomhed at foretage Læs mere...
Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...