Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Derfor skal din virksomhed reklamere på Facebook
!Flere og flere virksomheder vælger at reklamere på Facebook, hvilket der er mange gode grunde til. Annoncering på Facebook er nemlig en effektiv måde at komme i kontakt med kunderne, og samtidig kan denne type annoncering konvertere rigtigt godt.

Eksperterne har debatteret dette meget, og mange eksperter mener, at folk generelt er mere åbne over for reklamer på Facebook end på tilfældige hjemmesider eller Google. Det kan hænge sammen med den ro, som de fleste har på Facebook.

Her sidder man og læser vennernes og familiens opslag, hvorfor man er et velkendt og trygt sted. Dette kan psykologisk betyde, at man er mere åben, når der kommer en reklame op mellem de forskellige opslag.

 

Nemt at målrette annoncerne


Derudover er det nemt at målrette annoncerne, så de passer lige netop til de rette personer. Facebook har nemlig en masse data om os, om vi så kan lide det eller ej. Det er en del af de brugerbetingelser, som man accepterer for at være på Facebook.

Og de personlige annoncer konverterer selvfølgelig bedst, og her er Facebook altså et glimrende medie til at nå den rette målgruppe. Det kræver dog den rette opsætning af ens kampagner, hvorfor det kan være godt at alliere sig med et mediebureau, som har speciale i opsætning af reklamer på Facebook.

På denne måde får man mest for ens reklamepenge, og det er vigtigt der bliver målt på kampagnerne. Kun på denne måde kan man optimere ens kampagner, så de konverterer bedst muligt.

 

Meget reklame for pengene


Når man ser på den høje konvertering af reklamerne på Facebook og sammenholder dette med den relativt billigere pris for Facebookannoncer, så er det endnu en god grund til at bruge en del af budgettet her.

Driver du en virksomhed, så bør du i hvert fald overveje denne mulighed, da du ellers potentielt går glip af mange kunder og omsætning. Udover den almindelige annoncering på Facebook, så er det ligeledes muligt at lave diverse konkurrencer.

En konkurrence om at vinde et produkt på Facebook er en utrolig effektiv måde til at nå ud til mange folk for billige penge. Bliver en sådan konkurrence opsat korrekt, så er der altså gode muligheder for at nå mange potentielle kunder for få penge.

 

Annoncerne skal være mobilvenlige


Flere og flere tjekker deres Facebook på telefon i stedet for computeren, hvorfor ens annoncer skal være målrettet denne platform. Det handler bl.a. om at finde nogle gode produktbilleder, som er letlæselige i mindre størrelse.

Og derudover handler det om ikke at have for meget tekst, da dette er sværere at læse på mobiltelefonen. Og generelt læser vi ikke så meget på Facebook, vi kigger på en masse forskellige opslag i stedet.

Derfor skal der være noget, som med det samme fanger læserens opmærksomhed. Et godt og tydeligt billede med en sigende tekst i korrekt farve kan være forskellen mellem succes og fiasko på ens Facebookannoncer.

Det handler derfor om at præsentere annoncerne korrekt og for de rette personer, når man skal have succes med annoncering på Facebook.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Derfor skal din virksomhed reklamere på Facebook

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 16. september 2018, 23:47

Flere og flere virksomheder vælger at reklamere på Facebook, hvilket der er mange gode grunde til. Annoncering på...
Læs mere...
Bitdefender 2019 er lanceret

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 21:26

Bitdefender har afsløret den nyeste version af sin sikkerhedsproduktlinje til desktop-computere og mobile enheder. Flagskibet er Bitdefender Total Security 2019 som bliver...
Læs mere...
3 gode råd til at skabe fremgang i din virksomhed

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 20:18

Det kan være svært at finde den korrekte opskrift på fremgang for din virksomhed. Med så stort og forskelligt marked, kan det være svært at følge med i hvilke trends man...
Læs mere...
Styrk dine kompetencer ved hjælp af et Windows-kursus

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 1. juni 2018, 09:31

Er du ledig på arbejdsmarkedet for tiden? Og har du ambitioner om at få et fedt kontorjob i den nærmeste fremtid? Så kan det i den grad betale sig at...

Læs mere...
VPN: Hvis du gerne vil browse privat

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 28. maj 2018, 13:29

Er du også en af dem, der synes, at Windows ikke er sikkert nok? Eller ønsker du bare at øge din sikkerhed, når du færdes på nettet? Det er du bestemt ikke alene om, og...

Læs mere...
Avast frigiver Free Antivirus 6.0.1 nu med antispyware

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 18. maj 2018, 19:25

Avast har i mange år tilbudt en gratis version af deres antivirus flagskib som Avast Free Antivirus. Nu har Læs mere...