Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Bliv mere effektiv bag skærmen med disse tips
!

Sidder du meget ved computer til daglig i forbindelse med dit arbejde? Så kan du spare meget tid, hvis du overvejer hvordan du kan gøre dit arbejde mere effektivt. Du kan gøre mange forskellige ting, for at gøre dit arbejde hurtigere. I denne artikel har vi samlet tre tips til hvad du fx kan gøre hvis du gerne vil arbejde mere effektivt ved computeren.


 


Hav det rigtige udstyr til din computer


Det første tip, til mere effektivt arbejde ved computeren er at sørge for at have det helt rigtige udstyr til dit arbejde. Det rigtige udstyr handler om flere ting, og alt efter hvilket arbejde du har er det forskelligt hvad der er vigtigst for netop dit arbejde.


For alle typer af computerarbejde er det vigtigt at have en god skærm. Sidder du mange timer ved computer er det en klar fordel at have to skærme, så du kan have forskellige programmer fremme på en gang og gøre dit arbejde meget mere effektivt på den måde. Er du i tvivl om hvilken skærm der er god for dig kan du læse en skærm anmeldelse og finde inspiration der.


Når du har en god skærm er tastatur og mus det næste, som du skal have styr på. Hvis dit arbejde er meget skrivetungt spiller tastaturet en stor rolle, og du bør investere i et godt tastatur. Når du skal vælge mus er det vigtigt at finde en ergonomisk mus, som du kan bruge mange timer uden problemer.


Hvis du snakker meget i telefon, er det samtidig vigtigt at finde et godt headset. Et headset er også en god idé, hvis du sidder på et stort kontor, hvor der godt kan være meget larm fra andre. Du kan finde mange gode headsets som er lydisolerende og dermed kan sørge for at du får en bedre koncentration.


 


Kend forskellige genveje i Windows


Når du har fået fat i det rigtige udstyr er næste tip til mere effektivt arbejde at kende de forskellige genveje i Windows. Der findes mange tastaturgenveje, som kan gøre dit arbejde meget hurtigere, da du i stedet for at flytte hånden over til musen kan bruge tastaturet og dermed hurtigere komme videre med dit arbejde.


En genvej som i mange tilfælde kan gøre dit arbejde lidt hurtigere er genvejene til at kopiere og sætte ind, hvor du kan bruge CTRL+C for at kopiere og herefter CTRL+V for at sætte ind. Hvis du vil markere alt på en side og ikke kun det du har markeret kan du bruge CTRL+A.


En anden genvej som er utrolig effektiv er ALT+TAB som skifter mellem forskellige åbne elementer, så du fx hurtigt kan komme fra Word til Google Chrome eller hvilke programmer du bruger i dit arbejde.


På samme måde er der mange andre genveje, som kan gøre dit arbejde meget hurtigere. Du kan med fordel skrive en lille seddel med de genveje, som du gerne vil begynde at bruge og have den liggende ved tastaturet for at du husker dem.


Det tager lidt tid før det er blevet en vane, men når først du er blevet vant til at bruge genveje, vil dit arbejde være lidt mere effektivt.


 


Brug alle ti fingre på tastaturet


Det sidste tip til at blive hurtigere til at arbejde bag skærmen er at bruge alle ti fingre på tastaturet. Det kræver lidt øvelse, da de fleste af os langt fra er vant til at bruge alle ti fingre. Nogle bruger måske fire fingre, mens andre bruger seks eller otte.


Uanset hvor mange fingre du bruger nu kan dit arbejde blive mere hurtigere hvis du begynder at bruge alle fingre. Du kan finde forskellige hjemmesider, hvor du kan øve dig i tifingerskrift. Det tager lang tid at skrive med alle fingrene i starten, men når du har vænnet dig til det bliver dit arbejde meget hurtigere.


Hvis du godt kunne tænke dig flere gode tips til vores elektroniske verden kan du finde inspiration til elektronik og spændende gadgets på peecee.dk.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Bitdefender 2019 er lanceret

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 2. august 2018, 09:06

Bitdefender har afsløret den nyeste version af sin sikkerhedsproduktlinje til desktop-computere og mobile enheder. Flagskibet er Bitdefender Total Security 2019 som bliver...
Læs mere...
Styrk dine kompetencer ved hjælp af et Windows-kursus

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 1. juni 2018, 09:31

Er du ledig på arbejdsmarkedet for tiden? Og har du ambitioner om at få et fedt kontorjob i den nærmeste fremtid? Så kan det i den grad betale sig at...

Læs mere...
VPN: Hvis du gerne vil browse privat

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 28. maj 2018, 13:29

Er du også en af dem, der synes, at Windows ikke er sikkert nok? Eller ønsker du bare at øge din sikkerhed, når du færdes på nettet? Det er du bestemt ikke alene om, og...

Læs mere...
Avast frigiver Free Antivirus 6.0.1 nu med antispyware

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 18. maj 2018, 19:25

Avast har i mange år tilbudt en gratis version af deres antivirus flagskib som Avast Free Antivirus. Nu har Læs mere...
8 gode grunde til at udvikle dit site i WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. maj 2018, 11:52

Alle kender WordPress, og har du ikke selv arbejdet med CMS-systemet, har du med garanti hørt navnet før. WordPress er et verdenskendt og anerkendt CMS-system berømt for...

Læs mere...
Sådan vælger du den rette bredbåndspakke

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 23. april 2018, 13:24

At vælge den rigtige bredbåndsudbyder og -pakke behøver ikke at være så forfærdeligt skræmmende. Ved at overveje de tilgængelige forbindelser i dit område, dine...
Læs mere...