Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Bliv mere effektiv bag skærmen med disse tips
!

Sidder du meget ved computer til daglig i forbindelse med dit arbejde? Så kan du spare meget tid, hvis du overvejer hvordan du kan gøre dit arbejde mere effektivt. Du kan gøre mange forskellige ting, for at gøre dit arbejde hurtigere. I denne artikel har vi samlet tre tips til hvad du fx kan gøre hvis du gerne vil arbejde mere effektivt ved computeren.


 


Hav det rigtige udstyr til din computer


Det første tip, til mere effektivt arbejde ved computeren er at sørge for at have det helt rigtige udstyr til dit arbejde. Det rigtige udstyr handler om flere ting, og alt efter hvilket arbejde du har er det forskelligt hvad der er vigtigst for netop dit arbejde.


For alle typer af computerarbejde er det vigtigt at have en god skærm. Sidder du mange timer ved computer er det en klar fordel at have to skærme, så du kan have forskellige programmer fremme på en gang og gøre dit arbejde meget mere effektivt på den måde. Er du i tvivl om hvilken skærm der er god for dig kan du læse en skærm anmeldelse og finde inspiration der.


Når du har en god skærm er tastatur og mus det næste, som du skal have styr på. Hvis dit arbejde er meget skrivetungt spiller tastaturet en stor rolle, og du bør investere i et godt tastatur. Når du skal vælge mus er det vigtigt at finde en ergonomisk mus, som du kan bruge mange timer uden problemer.


Hvis du snakker meget i telefon, er det samtidig vigtigt at finde et godt headset. Et headset er også en god idé, hvis du sidder på et stort kontor, hvor der godt kan være meget larm fra andre. Du kan finde mange gode headsets som er lydisolerende og dermed kan sørge for at du får en bedre koncentration.


 


Kend forskellige genveje i Windows


Når du har fået fat i det rigtige udstyr er næste tip til mere effektivt arbejde at kende de forskellige genveje i Windows. Der findes mange tastaturgenveje, som kan gøre dit arbejde meget hurtigere, da du i stedet for at flytte hånden over til musen kan bruge tastaturet og dermed hurtigere komme videre med dit arbejde.


En genvej som i mange tilfælde kan gøre dit arbejde lidt hurtigere er genvejene til at kopiere og sætte ind, hvor du kan bruge CTRL+C for at kopiere og herefter CTRL+V for at sætte ind. Hvis du vil markere alt på en side og ikke kun det du har markeret kan du bruge CTRL+A.


En anden genvej som er utrolig effektiv er ALT+TAB som skifter mellem forskellige åbne elementer, så du fx hurtigt kan komme fra Word til Google Chrome eller hvilke programmer du bruger i dit arbejde.


På samme måde er der mange andre genveje, som kan gøre dit arbejde meget hurtigere. Du kan med fordel skrive en lille seddel med de genveje, som du gerne vil begynde at bruge og have den liggende ved tastaturet for at du husker dem.


Det tager lidt tid før det er blevet en vane, men når først du er blevet vant til at bruge genveje, vil dit arbejde være lidt mere effektivt.


 


Brug alle ti fingre på tastaturet


Det sidste tip til at blive hurtigere til at arbejde bag skærmen er at bruge alle ti fingre på tastaturet. Det kræver lidt øvelse, da de fleste af os langt fra er vant til at bruge alle ti fingre. Nogle bruger måske fire fingre, mens andre bruger seks eller otte.


Uanset hvor mange fingre du bruger nu kan dit arbejde blive mere hurtigere hvis du begynder at bruge alle fingre. Du kan finde forskellige hjemmesider, hvor du kan øve dig i tifingerskrift. Det tager lang tid at skrive med alle fingrene i starten, men når du har vænnet dig til det bliver dit arbejde meget hurtigere.


Hvis du godt kunne tænke dig flere gode tips til vores elektroniske verden kan du finde inspiration til elektronik og spændende gadgets på peecee.dk.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...
Sæt skub i din trådløse forbindelse!

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. november 2018, 21:16

Det moderne liv er utrolig afhængigt af en stabil og hurtig internetforbindelse. Uden en stabil internetforbindelse er vi afskåret fra omverdenen, og der kan hverken streames...
Læs mere...