Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

5 programmer du ikke anede eksisterede
!Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er også de programmer, som du slet ikke har overvejet kunne eksistere. Det er sidstnævnte, der er fokus på i denne artikel.

Specifikt er det programmerne: Minesweeper helper, Type speed, Escribe, Atom, og Recuva, som hver især bliver forklaret yderligere.


Minesweeper helper

Minesweeper helper er til de nørdede spillere, der har en forkærlighed for det klassiske minestryger. Det er et hjælpeprogram til at vinde over det lille windows spil minestryger, der ellers kan give grå hår uden et godt hjælpeprogram. Hjælpeprogrammet markerer tydeligt de felter, som du trygt kan klikke på, uden at ramme en mine, som du kan tabe spillet på.

Du kan fx bruge hjælpeprogrammet, hvis du spiller minestryger i dine pauser på arbejdet, hvor du kan blære dig med dine seje minestryger skills, når du har vundet alle gangene og de andre ikke har.

Du kan finde mere info her


Type speed

Denne windows app kan bruges som ren og skær tidsfordriv, når du lige mangler en overspringshandling, imens du skriver opgave, eller bare gerne vil prøve et program, hvor du kan slå hjernen lidt fra. Programmet tester, hvor god du er til at taste hurtigt på computeren. Du kan evt. prøve at konkurrere lidt med dine medstuderende eller kolleger på arbejdet, for at gøre programmet mere spændende.

Det kan findes på følgende link


Escribe

Escribe er et program, som kan bruges til at programmere og justere alle DNA chips. Det er gratis og kan hentes lige her: https://www.centralvapors.com/escribe-software/

DNA chips kan bruges i mange forskellige ting. Det er alt lige fra molekylærbiologi, hvor de eksempelvis bruges til måling af mRNA koncentrationer i genprøver, til styresystemer, til e-cigaretter.


Atom

Hvis du har nogenlunde styr på filer, mapper og en lille smule html, så er atomprogrammet for dig. Når du først har lært at bruge det, så kan du administrere mange sideløbende dokumenter og programmer, uden at fylde din skærm med åbne vinduer. Dette er et must have for dig, der skriver mange tekster, eller laver mange forskellige sideløbende html kodninger.

Programmet er gratis, og du kan hente her


Recuva

Du står måske i en situation, hvor du er kommet til at slette nogle vigtige noter til studiet, eksamen er lige rundt om hjørnet, og nu mangler du al den grundlæggende viden, for at kunne bestå. Det kan også ske, at dine filer ved en fejl er blevet slettet pga. en virus, og nu står du og mangler noget vigtigt til arbejdet eller noget af den opgave, du er i gang med at skrive.

Der er heldigvis hjælp at hente i situationer som disse. Programmet Recuva kan nemlig gendanne alle dine slettede filer, dvs. alt fra billeder fra din ferie med familien for to år siden, musikfiler, programmer, dokumenter, osv.

Find programmet her!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...
Sæt skub i din trådløse forbindelse!

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. november 2018, 21:16

Det moderne liv er utrolig afhængigt af en stabil og hurtig internetforbindelse. Uden en stabil internetforbindelse er vi afskåret fra omverdenen, og der kan hverken streames...
Læs mere...