Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

3 tips til hvordan du bliver klar til din nye beskæftigelse
!

September nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder, at sommeren snart er på retur. Hvad det mere betyder er, at man skal i gang med både arbejde og studie igen. Efter at have haft en lang ferie er der en god chance for, at hovedet er gået en lille smule i stå, og man har derfor brug for en lille smule hjælp til at blive helt klar til det kommende års udfordringer. Derfor vil vi i denne artikel give dig et par tips til, hvordan du bliver helt klar til enten studie eller arbejde, efter at hovedet har haft en lang og tiltrængt pause, så det hele kan blive sat i omdrejninger igen.

 

Tydelige print

Uanset om du studerer eller arbejder, er der nogle fællesnævnere, som du ikke kan undvære i dit hjem. Den første ting, som vi vil anbefale dig at få fat i i forbindelse med sommerferiens slutning, er en printer. En printer er livsnødvendig, eftersom der uden tvivl vil komme opgaver eller vigtige papirer, som skal afleveres eller er bedst at opbevare i en fysisk version.

Hvilken printer skal du så vælge? Et af de helt populære mærker, som desuden også er berettiget til denne popularitet, er en HP-printer. Denne printer kan, ligesom mange andre, fås både som almindelig tonerprinter og som laserprinter.

Når du har købt dig en printer, er det dog vigtigt, at du også får købt toner til denne, ellers kommer du til at stå i en træls situation, første gang du er presset og skal have printet noget. For at gøre det billigere for dig selv er det en altid en god ide at gå online for at finde de tonere, som passer til din printer. Hvis du har en laserprinter, kan du f.eks. købe HP's lasertoner på Tonerland.dk.

 

Lynhurtigt internet

Det næste, du bør sørge for at have på plads i forbindelse med starten på arbejde og studie, er dit bredbånd. Der er nemlig ikke ét bestemt bredbånd, der passer til alle behov. Hvis du kun bruger internettet til lette opgaver, som ikke kræver særlig meget, er der ingen grund til at betale mange penge for et bredbånd med høj hastighed. Derimod kan du nøjes med et billigere bredbånd, hvor hastigheden ikke er så høj, eftersom lette opgaver ikke kræver en særlig høj hastighed for at fungere upåklageligt.

Dog er det ikke helt let at finde det helt rigtige bredbånd på egen hånd, hvis du ikke er klar over, hvor meget hastighed de opgaver, som du udfører, kræver. Heldigvis er det let at finde hjælp på internettet. Klik, og find det bredbånd, der er det rette for dig og dine behov.

 

Hjemmekontor

Lad dig ikke snyde af overskriften, du behøver skam ikke have et helt rum til rådighed, hvor der skal være kontor – dog er det ikke en skam, hvis du har sådan et rum. Det, der menes, er, at du bør have en eller anden form for siddeplads i hjemmet, hvor du kan arbejde i fred, og hvor du har alle nødvendige genstande til rådighed. Det vil sige, at du ikke skal rende dit hus eller din lejlighed rundt for at finde en kuglepen eller en lineal. Alle sådanne småting skal være lige ved hånden, så du kan arbejde hurtigt og produktivt.

Mange arbejder ved spisebordet eller i sofaen, men det er ikke optimale pladser, da du hurtigt kan blive distraheret herfra. I stedet er det mest optimale, at du har dig et skrivebord, hvor der er plads til det hele, og hvor du ikke rigtig har andet end arbejde til at distrahere. 

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Linkbuilding i Norge – sådan kommer du i gang

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 20. februar 2019, 14:54

Som en dansk virksomhed placeret i Danmark, kan det være svært helt at regne ud, hvorfor det skulle være relevant for dig og din virksomhed at foretage Læs mere...
Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...