Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Backup - MailStore Home Free 7.1MailStore Home Free 7.1


MailStore Home Free løser to store problemer i din e-mail indbakke - for det første hjælper MailStore Home Free dig med at arkivere og finde rundt i den store samling af e-mails. For det andet hjælper MailStore Home Free med at tage backup af alle e-mails i indbakken. Den e-mail klient som du har tilknyttet din version af Windows, f. eks Outlook eller Thunderbird, bliver efter måneder og år fyldt op med alle de e-mails du modtager og sender. Efter kort tid bliver det svært at finde rundt i og især besværligt at "grave" ældre e-mails frem, hvis ud har brug for det. Her træder MailStore Home Free ind på scenen og yder assistance.

MailStore Home Free kan skabe et arkiv over alle din e-mails, så du hurtigt kan finde den e-mail frem som du søger efter. Har du f. eks behov for at finde sidste uges e-mail fra chefen, hvor den indeværende uges projekter er vedhæftet - så hjælper MailStore Home Free dig med at finde den på kort tid.

Den anden store fordel ved MailStore Home Free, sammenlignet med andre kommercielle programmer, er at du kan tage backup af din e-mail klient i Windows, men også en web-baseret e-mail konto som f. eks Gmail. Et overset aspekt ved backup af data fra en computer er faktisk backup af e-mails. Hvis harddisken bryder sammen eller virus hærger på din computer, så er tab af e-mails og deres vedhæftninger kilde til store frustration og mange timers unødvendigt arbejde med at genskabe dem.

Lad MailStore Home Free gøre arbejdet for dig og iværksæt backup af dine e-mails til f. eks CD, DVD, USB, ekstern harddisk eller andet datamedie. Så er du fri for at stå med skægget i postkassen den dag din computer strejker.

Skifter du e-mail udbyder, f. eks fra Yahoo! Mail til Gmail, så kan MailStore Home Free migrere (flytte og overføre) alle dine eksisterende e-mails fra den ene konto til den anden. En funktion som sjældent understøttes af andre programmer.

Til slut skal det fremhæves, at MailStore Home Free er freeware og derfor gratis at bruge. Indtil videre er MailStore Home Free derfor vores foretrukne program til administration og håndtering af e-mails i Windows.

Ejer du en virksomhed eller er IT-chef, så findes MailStore Home Free også i en Corporate version som er tilpasset en virksomheds behov, den hedder MailStore Server. MailStore Server kan testes gratis i 30 dage og du kan læse mere om MailStore Server her.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention MailStore Home Free understøtter Microsoft Outlook 2000, XP, 2003, 2007, 2010, Microsoft Outlook Express, Windows Mail, Microsoft Exchange Server 2003, 2007, 2010, Mozilla Thunderbird, SeaMonkey, samt en lang række web-baserede e-mail services som Gmail og Yahoo! Mail.

Tilføjet
Sidst opdateret 17-10-2012
Størrelse 10.49 MB
Producent deepinvent Software GmbH
Screenshot