Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Kontor & Skrivebord - LeoCall TelemarketingsystemLeoCall Telemarketingsystem


Her kan du gratis prøve danske LeoCall i 14 dage, som er et smart telemarketingsystem, der gør det let for sælgere at ringe systematisk til emner. Men LeoCall er ikke bare et telemarketingsystem for sælgeren. Det er også et effektivt værktøj for ledelsen, som let kan følge med i diverse statistikker. F.eks. kan man se de enkelte sælgeres ydelse ift. andre sælger og ift. forventet ydelse på en given kampagne eller produkt. Lederen kan også angive forskellige svarmuligheder når emnerne takker nej til et produkt. Derved kan ledelsen hurtigt se, hvad et produkts eller en kampagnes svaghed er.

Sælgeren får med dette telemarketingsystem en overskuelig brugerflade, der igennem tusindvis af ringetimer og feedback er blevet optimeret men lige præcis de informationer en telefonsælger har brug for. Det indbefatter bl.a. kernedata omkring kunden, automatisk opslag på Google, noter omkring kunden og evt. aftaler med denne. Ledelsen kan videre glæde sig over, at LeoCall gør det muligt for sælgeren at berige emner på den vis, at sælgeren kan rette informationer, som adresse eller tilføje informationer om kunden til gavn for den næste sælger eller ved næste opkald.

Telemarketingsystemet fungerer på praktisk talt alle platforme, da det kører direkte via browseren. Videre tog det i vores test 3 minutter at sætte op, da vi havde en CSV fil med emner klar til at importere i LeoCall. Herefter var en sælger og ledelsen klar til at bruge systemet.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Tilføjet
Producent LeoCall