Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Add-ons & udvidelser - Hotspot Shield 2.83Hotspot Shield 2.83


Se f. eks film og serier fra Hulu.com med programmet Hotspot Shield som kan skabe et virtuelt netværk (VPN) mellem din PC, bærbar, iPhone og din bredbånds- eller trådløse forbindelse. Fordelene ved et virtuelt netværk (VPN) er bla. øget sikkerhed mod hacker-angreb, sløring af din IP-adresse og beskyttelse af den data din PC udveksler med Internettet eller en anden enhed. Hotspot Shield er velegnet til brugere, der ofte opretter forbindelse til Internettet eller andre netværk på offentlige steder f. eks lufthavne, spisesteder eller i toget. Hotspot Shield bruges også til at opnå adgang til online tjeneste som f. eks Hulu.com eller lignende tjenester som kun er tilgængelig for udenlandske brugere.

Hotspot Shield er gratis at bruge, men så længe programmet er aktiveret vises en banner reklame øverste i dit browser vindue. Reklammen kan nemt deaktiveres og der installeres intet spyware eller lign.

Vær opmærksom på, at programmet også har en "installer", hvor du som bruger bliver opfordret til at installere diverse tredjeparts programmer. Vi anbefaler, at du takker nej-tak til alle de viste tilbud.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention Fungerer med alle versioner af Windows.

Tilføjet
Sidst opdateret 15-01-2013
Størrelse 4.77 MB
Producent AnchorFree, Inc.
Screenshot