Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Antivirus - Grisoft's AVG Anti-Virus Free EditionGrisoft's AVG Anti-Virus Free Edition


AVG AntiVirus Free Edition er et yderst populært antivirusprogram, som beskytter din computer imod virus, malware og trojanske heste. Denne udgave af AVG er freeware versionen, hvor du får en solid beskyttelse mod virus og andet skidt fra Internettet helt gratis. Med den indbyggede opdateringsmulighed kan du være sikker på at dit AVG AntiVirus program altid er opdateret mod de nyeste trusler fra Internettet og dermed give dig en optimal beskyttelse.

AVG Antivirus Free indeholder følgende moduler:

Antivirus
Antispyware
Antimalware
Link-beskyttelse


AVG AntiVirus Free Edition er et særdeles populær program, som er et af de mest downloadede anti-virus programmer på Internettet.

Forskellen mellem AVG AntiVirus Free og AVG AntiVirus i den kommercielle udgave er, at gratis-versionen ikke har det download-skjold som scanner alle downloadede filer og data. Derudover har den heller ikke spamfilter og Tune-Up modulet. Læs mere om den fulde version af AVG Antivirus.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention Er kompatibelt med Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8, Windows Vista (32 bit), Windows Vista (64 bit), Windows XP og Windows 8 og Windows 10.

Tilføjet
Sidst opdateret 22-02-2019
Størrelse 4.77 MB
Producent AVG Technologies
Screenshot