Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Kontor & Skrivebord - FreeOCR 5.0.2FreeOCR 5.0.2


FreeOCR er et freeware program, der hjælper brugeren med at udtrække tekst fra scannede dokumenter, billeder og PDF filer. FreeOCR er også et såkaldt "Optical Character Recognition" program. Den enkle og overskuelige brugerflade i programmet er med til at gøre FreeOCR nemt at bruge. Med ét enkelt klik kan du hente en side fra din scanner, åbne en PDF fil eller en billedfil (her understøtter FreeOCR formaterne TIF, BMP, JPG, GIF og PNG). Ét klik mere på "OCR" knappen og programmet vil nu scanne filerne for tekst og vise det i et separat dialogvindue.

Nøjagtigheden af resultatet er varierende og i nogle tilfælde er man som bruger nødt til at foretage lidt manuel redigering i den viste tekst. FreeOCR kræver også billeder med en opløsning på mindst 200dpi. Selvom FreeOCR kan åbne PDF filer med flere sider, så er man desværre nødt til at arbejde sig igennem hver enkel side manuelt.

Vores konklusion er, at FreeOCR er et fint redskab til OCR og taget i betragtning at programmet er freeware så lever det op til forventningerne.

Programmet fås med dansk som sprog.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention Fungerer med alle versioner af Windows.

Tilføjet
Sidst opdateret 18-06-2014
Størrelse 0.48 MB
Producent Ralph Richardson
Screenshot