Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Backup - FolderShare 14FolderShare 14


Microsoft har udviklet et rigtigt godt og gratis backup program, der gør det muligt at synkronisere filer og mapper fra forskellige computere, så du altid har adgang til dine vigtige filer og dokumenter. Med FolderShare kan du synkronisere filer på tværs af computere og styresystemer, og dele filer med andre eller med dig selv, samtidigt har du altid backup liggende, hvis uheldet er ude på en computer.

Med FolderShare kan du få adgang til dine filer lige meget hvilken computer du arbejder fra. Alle de filer du angiver, kan synkroniseret på tværs af computere og styresystemer, og det gør det meget nemmere at have en mobil arbejdsplatform og adgang til vigtige filer. FolderShare opretter et spejlbillede af dine mapper og f. eks dokumenter og billeder, så de altid kan findes på alle de computere du arbejder på eller har adgang til.

Du kan nu dele filer med venner, medarbejdere og din familie og det er nemt at tilføje og opdatere filerne i et delt bibliotek. FolderShare kan synkronisere op til 2 GB filer, og du skal installere FolderShare på alle de computere du arbejder ved for at få adgang til filerne.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32 bit
Tilføjet
Størrelse 1.91 MB
Producent Microsoft Corp.
Screenshot