Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Backup - Dropbox (Windows, Mac og Android)Dropbox (Windows, Mac og Android)


Dropbox er en nem og gratis måde at tage backup af din data til en online konto med 2 GB lagerplads. Du kan tage backup, synkronisere filer og dele alt din data online med Dropbox. Som udgangspunkt er Dropbox gratis at benytte, men ønsker du mere end 2 GB lagerplads så koster Dropbox penge. Heldigvis er 2 GB meget plads til backup af dokumenter, billeder og essentielle filer - du kan også bruge Dropbox til alle versioner af Windows, samt Macintosh og Android mobile enheder.

Dropbox integrerer sig i Windows (eller andet styresystem) og du kan nemt overføre dine filer til din online konto via Stifinderen i Windows - på den måde har du altid adgang til dine backupfiler så længe du har adgang til Internettet.

Det betyder at du nemt kan dele dine filer med andre brugere - du kan f. eks give andre bruger af Dropbox adgang til bestemte mapper i Dropbox, så de kan downloade de filer som findes i de mapper eller selv uploader filer til dine mapper. Dropbox fungerer bedst med en bredbåndsforbindelse, hvis du uploader meget data.

Du kan også indstille Dropbox til at tage automatisk backup af bestemte mapper eller filer på din computer. Vi kan varmt anbefale Dropbox til vores brugere, da vi kun fik positive indtryk ved vores test af programmet.


Download Dropbox til Android

Download Dropbox til Macintosh

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention Fungerer med alle versioner af Windows, Macintosh og Android.

Tilføjet
Sidst opdateret 04-03-2015
Størrelse 16.21 MB
Producent Dropbox
Screenshot