Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Online sikkerhed - Bitdefender QuickscanBitdefender Quickscan


Du kan tjekke din computers helbred og for mulige malware infektioner med online værktøjet Bitdefender Quickscan, som Bitdefender har stillet frit til rådighed for alle interesserede. Det smarte ved Bitdefender Quickscan er, at du ikke installerer et program på din computer, men derimod anvender en cloud-baseret teknologi til at scanne hele din computer for malware - eftersom scanningen udføres online, så kan eventuelle malware infektioner på din computer ikke påvirke resultat.

Bitdefender selv lover, at en scanning med Bitdefender Quickscan ikke tager længere end 60 sekunder - vores teste viste, at det tog et par minutter omend det stadigvæk er værd at vente på.

En anden fordel ved, at Bitdefender Quickscan opererer online er at programmer dermed har adgang til de seneste antivirus opdateringer fra Bitdefenders database - så er en ny malware trussel sluppet ud kan den hurtigt spottes af Bitdefender Quickscan.

Du kan kvit og frit anvende Bitdefender Quickscan på din computer og det kan være et praktisk værktøj, hvis du har mistanke om en malware infektion som skjuler sig fra dit nuværende antivirusprogram.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Tilføjet
Producent BitDefender