Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Antispyware - Bazooka Adware and Spyware ScannerBazooka Adware and Spyware Scanner


Bazooka Adware and Spyware Scanner sporer en stor mængde spyware, adware, trojanske heste, keyloggers og trackware enheder og generelt irritationsmomenter som mange antivirus produkter ikke tager sig af. Scanningsprocessen tager kun en brøkdel af et sekund og fortæller dig, hvordan du skal afinstallere den indtrængende malware, eller sætte dig i forbindelse med udviklere med henblik på instruktion i den mest hensigtsmæssige og sikre løsning.

Spyware og adware er ofte samlet i bundter sammen med software som Kazaa, Morpheus, Grokster, iMesh, Xolox og Gnutella, og i mange tilfælde er det installeret uden dit vidende. Noget malware sender informationer om dine surfing-vaner (Internetadfærd) til annoncefirmaer, så du bliver udsat for pop-up reklamer, som matcher det du søger efter på Internettet.

Bazooka Adware and Spyware Scanner søger efter CoolWebSearch, Gator, GAIN, Bargain Buddy, CommonName, FlashTrack, IPInsight, nCase, SaveNow, WutldMedia og en lang række af de andre irriterende spyware programmer.

Fordelen ved Bazooka Adware and Spyware Scanner er, at programmet scanner efter alt eksisterende malware og tilbyder detaljeret instruktioner til hvordan det kan fjernes. En del brugere vil sandsynligvis foretrække et antispyware program, der automatisk fjerner infektionerne - men Bazooka Adware and Spyware Scanner finder stadigvæk en del trusler som ignoreres af de kommercielle antispwyare programmer.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention Er kompatibelt med Windows XP, Windows 2000, Windows Vista og Windows 7, Windows 8, Windows 10.

Tilføjet
Sidst opdateret 03-07-2018
Størrelse 0.67 MB
Producent Kephyr
Screenshot