Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Windows XP Mode til Windows 7
!Windows XP Mode er en funktion i Microsoft Windows 7 som afvikler et virtuelt Windows XP miljø via Windows Virtual PC, der gør det muligt at afvikle mange Windows XP baserede applikationer og programmer.

Bemærk, at Windows XP Mode kun kan afvikles på følgende versioner af Windows 7: Professional, Enterprise og Ultimate. Desværre tilbyder Microsoft ikke Windows XP Mode på Windows 7 Home Premium.

Som privatperson eller IT-professionel kan det være praktisk at kunne afvikle de ældre Windows XP applikationer under Windows 7 - fordelen ved Windows XP Mode, under Windows 7, er også at man nyder godt af de forberinger indenfor sikkerhed, produktivitet og stabilitet som Windows 7 tilbyder.


Windows XP ModeAt installere og konfigurere Windows Virtual PC til Windows XP Mode i Windows 7 er en forholdsvis enkel proces. Som det første skal du checke om du allerede har Windows Virtual PC installeret på din computer.

1.) Klik på Start -> Alle Programmer

Check listen igennem og hvis Windows Virtual PC ikke optræder på listen, så kan du downloade Windows XP Mode.

Download Windows XP Mode


2.) Den side du lander på hos Microsoft kræver at du vælger hvilken version af Windows 7 du har installeret på din PC og hviklet sprog din version har.


Windows XP Mode3.) Efter du har udfyldt de to felter med dine oplysninger kan du klikke på den blå Windows XP Mode knap og installere programmet. Herefter skal du klikke på den anden blå knap, for Windows Virtual PC, og igen følge samme procedure. Tilsidst skal du klikke på den tredje blå knap og installere Windows XP Mode Update.


Windows XP ModeNår installationen af Windows XP Mode er færdig skal du starte programmet via Alle Programmer -> Windows XP Mode.

Du kan nu begynde opsætningen af det virtuelle Windows XP miljø og det vil tage flere minutter. I løbet af denne proces vil du blive bedt om at acceptere Windows XP Licensaftalen, samt at oprette en ny adgangskode.

Når processen er færdig vil du se Windows XP Modes virtuelle miljø som et vindue på dit Windows 7 skrivebordet.

Du kan installere og køre applikationer via det virtuelle Windows XP miljø som var det Windows XP du havde som primært styresystem. Som udgangspunkt bliver Windows XP Mode afviklet et reduceret vindue, men du kan sagtens udvide det til fuldskærm ved at klikke på knappen Maksimer i øverste højre hjørne af vinduet.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...