Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tweake Vista gratis
!Du kan tweake Vista gratis hvis du bruger vores lille guide på området. Du skal kun bruge gratisprogrammet Thoosje Vista Tweaker og følge vores anbefalinger i i det følgende.

Thoosje Vista Tweaker indeholder mere end 60 spændende tweaks til dit Vista og du kan tilpasse mange funktioner og indstillinger til dit humør.

Når du installere Thoosje Vista Tweaker, så skal du være opmærksom på tredje trin i installationer - her spørger Thoosje Vista Tweaker om du vil installere en toolbar til Yahoo og eBay. Vi anbefaler at du takker nej til tilbudet - det vil kun gøre din computer langsommere.

Første gang du starter Thoosje Vista Tweaker bliver du spurgt om du vil foretage en backup af dit Registry -> klik YES og navngiv din backup til f. eks backup registry.

Du er nu klar til at tweake Vista gratis med Thoosje Vista Tweaker.


Tweak hastigheden


 1. Vil du forøge og tweake hastigheden i Vista, så følg disse trin med Thoosje Vista Tweaker:


 2. Vælg fra "Performance" fra venstre menu. Under Miscellaneous er der en del tweaks som de fleste vil finde interessante.


 3. Vi anbefaler at du afkrydser følgende bokse med "Enabled"

Improved Core Performance

Expand FIFO Buffer

Boost Foreground Programs

Spped up Menu's

Speed up restarting and shutting down Windows


Disse tweaks vil få dit Vista til at afvikle programmer hurtigere og du vil opleve en hastighedsforøgelse, når du kører programmer i Vista.

Tweak Internet Explorer


Thoosje Vista Tweaker kan gør det hurtigere, sikre og nemmere at surfe på Internettet med et tweak af Internet Explorer - se følgende tips:

 1. Klik på "Internet Explorer" i venstre side af menuen. Du har nu adgang til tre faneblade: General, Security og Restricted Items.


 2. Under "General" kan du forøge antallet af maksimum downloads med Internet Explorer til f. eks 10 - standard er kun 2 og det kan være træls, hvis du downloader meget.


 3. Under "Security" kan du aktivere nogle gode sikkerhedsindstillinger. Vi anbefaler følgende:

Phising Filter (undgå falske hjemmesider som kun svindler)

Popup Blocker (Ungå irriterende popup reklamer, mens du surfer)

Password Caching (husker din kodeord til f. eks online aviser, forums og lign.)


Tweak Vista indstillinger


Du kan tweake Vista indstillinger, så du kan personliggøre Vista til netop din smag og ønsker - læs kort introduktion her:

 1. Klik på "Windows UI" (UI = User Interface). I højre side er der fire faneblade: Windows Explorer, Desktop, Context Menu og StartMenu.


 2. Under de enkelte menuer kan du tweak mange spændende indstillinger i Vista som Microsoft, som udgangspunkt, ikke har aktiveret eller du kan deaktivere ubrugelige funktioner som Microsoft, åbenbart, synes du skal have aktiveret på din PC.


 3. Du kan kigge de forskellige indstillinger igennem og aktivere og deaktivere, så det passer til dit humør. Det er nemt og kræver kun en genstart af Vista før det virker.


Tweak opstart i Vista


Tweak opstart i Vista ved at følge disse trin:

 1. Klik på "System" og du vil nu se tre faneblade i højre side af vinduet. Under "Security" kan du f. eks slå UAC (User Account Control) fra. Du kan også deaktivere fildeling og P2P netværksdeling.


 2. Klik nu på fanebladet "Startup Manager" og du kan se hvilke programmer, der starter med Vista. I drop-down menuen kan du vælge "Current User" og se dine opstartsprogrammer. Vises et program du ikke eller sjældent bruger, så kan du deaktivere det med "Delete" eller redigere det med "Edit".


Når du er færdig med at tweake dit Vista, så skal du blot klikke på Apply Tweak i den øverste menu. Nu vil Thoosje Vista Tweaker sige at tweaks først bliver sat i effekt, når din computer er blevet genstartet.


Download Thoosje Vista Tweaker
!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...