Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Top 5 freeware software til defragmentering i Windows
!Defragmentering af din harddisk er en af ​​de ting du kan gøre for at forbedre læsehastigheden af data og dermed den tid det tager for Windows at starte et program, udføre en handling eller proces. I denne artikel anmelder vi de 5 bedste freeware softwareprogrammer til defragmentering i Windows.

Men hvordan fungerer defragmentering? Tænk på din harddisk som et arkivskab. I arkivskabet placerer du dine papirer i alfabetisk orden og i mapper, så du nemt kan finde dine dokumenter frem igen.

Forestil dig så, at en anden person med adgang til arkivskabet flyttede rundt på dine mapper og papirer, så den orden du havde skabt pludselig var tilfældig og ulogisk. Konsekvensen er, at det vil tage dig længere tid og ressourcer at finde frem til de dokumenter du har brug for.

Defragmentering af data på harddisken fungerer på samme måde - er en harddisk fragmenteret, så betyder det at data er placeret på tilfældige områder og ikke i den orden som er optimal for Windows. Windows arbejder selvsagt hurtigere, når de filer som skal bruges ved forskellige handlinger altid er placeret samme sted. Ved defragmenteringen skabes der orden i kaos og Windows kan hurtigere finde frem til de nødvendige filer og data.

Defragmentering er tilgængelig i Windows XP, Windows Vista og Windows 7 som et integreret modul. Men selvom Microsofts egen løsning er god, så findes der softwareprogrammer som klarer opgaven bedre - vi vil her præsentere de 5 bedste af slagsen.


UltraDefrag

UltraDefrag er designet som et open-source program til defragmentering af harddiske under Windows og UltraDefrag fuldføre opgaven hurtigt, pålideligt og opnår de bedst mulige resultater. UltraDefrag defragmenterer enhver systemfil, herunder registreringsdatabasen og sidefiler hurtigt og effektivt.


UltraDefragMyDefrag

Dette effektive program, tidligere kendt som JKDefrag, organiserer filer i zoner såsom: mapper, Windows-filer, til brug under opstart, midlertidige filer og filer som sjældent bruges. Filer, der anvendes ofte, er placeret i "toppen" af ​​harddisken mens de filer, der bliver anvendt i sammenhæng placeres i umiddelbar nærhed af hinanden.

Denne organisering af filerne resulterer i en betragtelig hastighedsstigning, når Windows skal håndtere flere opgaver ad gangen. MyDefrag fungerer helt automatisk og er i stand til at håndtere USB diske, USB drev og disketter.


MyDefragDefraggler

Defraggler defragmenterer individuelle filer, grupper af filer (i en mappe) eller en hel disk partition - Defraggler kan startes enten på brugerens kommando eller automatisk via en tidsplan. Defraggler understøtter NTFS og FAT32-filsystemer.

Defraggler er brugervenligt opsat og på dansk - du skal blot vælge den ønskede harddisk og klik derefter på 'Analyze' knappen. Defraggler vil analysere harddisken og vise resultater på få sekunder. Næste skridt er at klikke på 'Defrag' knappen for at starte defragmenteringsprocessen.


DefragglerAuslogics Disk Defrag

Auslogics Disk Defrag er en af de mest kendte programmer i genren og har snart mange år på bagen - Auslogics Disk Defrag bliver stadigvæk opdateret og fungerer præcis lige så godt som tidligere.

Auslogics Disk Defrag defragmenterer og om-arrangerer filerne på din harddisk for at sikre mest effektive fil placering og tilgang for Windows til dem. Programmet ikke kun defragmentere filer, men optimerer også din harddisks filsystem for at opnå en højere ydelse. Auslogics Disk Defrag understøtter både FAT 16/32, og NTFS filsystemer.

Auslogics Disk Defrag er optimeringsalgoritmer giver dig mulighed for at defragmentere ledig plads, flytte systemetfiler til den hurtigste del af harddisken.


Auslogics Disk DefragPuran Defrag Free

Puran Defrag Free er et enkelt program, der samler alle fragmenter af en fil og sætter dem sammen for at forbedre harddiskens ydeevne i forbindelse med datahastighed i Windows. Programmets intelligente algoritme, Puran Intelligent Optimizer (PIOZR), defragmenterer alle aspekter ved harddisken og er yderst grundig i sin gennemgang.

Puran Defrag er gratis til personlig og ikke-kommerciel brug. Hvis du bruger Puran Defrag i en virksomhed, skal du købe en licens.


Puran Defrag Free
!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...