Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Top 3 gratis software til antivirus
!Det er en balancegang at vælge imellem antivirusprogrammer til Microsoft Windows, da nogle er gratis og andre koster penge. Så hvad er den bedste løsning?

Generelt er vurderingen fra sikkerhedseksperter, at man kommer lige det ekstra med hensyn til sikkerhed når man vælger et kommercielt antivirusprogram - her er BitDefender nok det antivirusprogram som vinder fleste test og score højest i uafhængige anmeldelser.

Men tager man f. eks udgangspunkt i den nyeste, og meget omfattende analyse, fra det uafhængige analyseinstitut AV-TEST.org så vil man opdage at ikke specielt langt nede af liste begynder gratis softwaren at vise sig. Så med udgangspunkt i denne analyse vil vi give vores anbefalinger og en top 3 liste over gratis software til antivirus under Microsoft Windows.

AV-TEST.org


AVG Anti-Virus Free Edition


AVG har udviklet sikkerhedsprogrammer og antivirusprogrammer i mange år og deres freeware version har altid været et kæmpe hit. På internationale softwaresider er AVG Anti-Virus Free Edition ofte et af de programmer som er downloadet mest. Det som gør AVG så vellidt er, at de ikke er nærrige med deres freeware version. Faktisk indeholder AVG Anti-Virus Free Edition næsten alt teknologi som også anvendes i købeversionen AVG Internet Security.

Det betyder, at du sagtens kan installere AVG Anti-Virus Free Edition og forvente sammen beskyttelse imod virus og malware. AVG Internet Security har modsat flere moduler som f. eks antispam og sikker online netbanking. Men ønsker du gratis og effektiv beskyttelse imod virus, så er AVG Anti-Virus Free Edition et godt valg.

Download AVG Anti-Virus Free Edition

Køb AVG Antivirus til nedsat pris


Avast Free AntiVirus


Avast er også velkendt som virksomhed med stabile og sikre antivirusprogrammer. Avast Free AntiVirus bliver brugt af mange millioner computerbrugere verden og bliver betragtet som et sikkert valg til nybegynderen såvel som den erfarne. Med til Avast Free AntiVirus får du beskyttelse imod virus, spyware og malware.

En stor fordel ved Avast Free AntiVirus er, at du ikke mærker programmets tilstedeværelse, når du arbejder i Microsoft Windows. Langt de fleste processer bliver klaret lydløst i baggrunden som f. eks den ugentlige scanning eller når opdateringer downloades og installeres.

Det er svært at have indvendinger imod Avast Free AntiVirus og via de test som AV-TEST.org udsatte programmet for viste det sig også, at det kun klarede sig marginalt dårligere end de kommercielle antivirusprogrammer.

Download Avast Free AntiVirus

Køb Avast Antivirus hos Avast Danmark


Panda Cloud Antivirus Free


Tidligere var de softwareprodukter som Panda udviklede ikke særligt bedre end gennemsnittet og derfor fik Panda et lidt skidt rygte. De sidste par år har Panda dog taget sig alvorligt sammen og i høj grad forbedret deres software ved bla. at udgive Panda Cloud Antivirus Free.

Panda Cloud Antivirus Free er primært baseret på cloud-teknologien og sørger derfor for at opdatere sig selv med det samme, så snart en ny trussel kortlægges. Jo flere brugere af Panda Cloud Antivirus Free desto hurtigere kan Panda identificere en ny virus og udvikle en kur imod den.

Med til Panda Cloud Antivirus Free får du antivirus, antispyware, antimalware, samt et modul som beskytter imod falske hjemmesider og phising angreb. På mange måder får du flere funktioner med til Panda Cloud Antivirus Free end med AVG og Avast - dog scorer Panda Cloud Antivirus Free så lidt mindre i AV-TEST.org testen.

Download Panda Cloud Antivirus Free!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...