Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tilføjelesesprogrammer til Internet Explorer 9
!Du kan installere og tilføje de såkaldte add-ons (små tilføjelsesprogrammer) til Windows Internet Explorer 9 og på den måde supplere browseren med ekstra funktioner, såsom værktøjslinjer, vejrudsigt, nyheder fra danske aviser, oversættelse af engelsk til dansk osv.

Udvalget er stort og det kan være meget praktisk at have adskillige tilføjelsesprogrammer aktiveret til at starte op med Internet Explorer 9.

Nogle tilføjelsesprogrammer er præinstallerede i Internet Explorer 9, men mange kommer fra Internettet. Tilføjelsesprogrammer kræver sædvanligvis, at du giver din tilladelse, før de bliver installeret på din computer. Ikke desto mindre vil nogle kunne blive installeret uden, at du ved det. Dette kan ske, hvis add-on var en del af et andet program, som du har installeret. I denne artikel vil vi vise hvordan du finder flere gode tilføjelsesprogrammer, godkendt af Microsoft, og hvordan du håndterer dine allerede eksisterende tilføjelsesprogrammer.

Find tilføjelesesprogrammer til Internet Explorer 9


Start Internet Explorer 9 op ved enten at klikke din genvej til browseren via Skrivebordet ellers kan du klikke på Startknappen → indtast ”internet explorer” og klik på linket via resultatlisten.

  1. I Internet Explorer 9 skal du i øverste højre hjørne klikke på den lille knap, der ligner en møtrik eller møllehjul. Du får nu en drop-down liste og her skal du vælge Administrer tilføjelesesprogrammer.
  2. Du bliver nu præsenteret for en større dialogboks, hvor alle tilføjelesesprogrammer i Internet Explorer 9 bliver administreret fra. Klik på linket i bunden af boksen, der hedder Find flere værktøjslinjer og udvidelser.
  3. Du bliver nu viderestillet til Internet Explorer Gallery som er udviklet af Microsoft. Klik på knappen Find tilføjelsesprogrammer.
  4. Du har nu adgang til et stort galleri med tilføjelesesprogrammer til Internet Explorer 9. Du kan søge i galleriet eller via kategorierne lede efter et tilføjelesesprogram som tiltaler dig. Når du har fundet én eller flere tilføjelesesprogrammer, så klik på tilføjelesesprogrammet og klik på Click to install. Du bliver nu spurgt om du vil tilføje det valgte tilføjelesesprogram – klik Tilføj for at acceptere.
  5. Sådan tilføjer du nye tilføjelesesprogrammer til Internet Explorer 9.Sådan aktiverer og deaktiverer du tilføjelesesprogrammer


Det kan være at du kun ønsker at have bestemte tilføjelesesprogrammer aktive på specifikke tidspuntker eller måske ønsker du at deaktivere nogle af dine tilføjelesesprogrammer midlertidigt. Her viser vi hvordan du aktiverer og deaktiverer tilføjelesesprogrammer i Internet Explorer 9.


  1. Start Internet Explorer 9 og klik på Alt+X (det er genvej-tasterne til Funktioner) og vælge Administrere tilføjelesesprogrammer.

  2. Under det lille punkt Vis skal du via drop-down menuen vælge Alle tilføjelesesprogrammer.

  3. Klik på et vilkårligt tilføjelesesprogram i dette tilfælde e-safekey, der er et tilføjelesesprogram til sikker logon på netbank – i bunden dialogboksen er en knap til aktivere og deaktivere det pågældenden tilføjelesesprogram. Gennemfør dette for hvert tilføjelesesprogram du ønsker at deaktivere eller aktivere.
Har du ikke allerede Internet Explorer 9, så kan du downloade browseren her:


Download Internet Explorer 9
!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...