Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tag backup af data i Windows 7 med Auslogics BitReplica
!Det skal både være nemt at tage backup af ens data i Windows 7. Derfor har vi valgt at rette fokus på programmet Auslogics BitReplica, der håndterer opgaven på overbevisende måde.

Vi lever i en digital verden, hvor mange af vores erindringer er gemt i form af billeder, videoer og dokumenter - de er ofte lagret på harddisken på vores computere. Selv vores yndlings-musik bliver gemt på vores computer. Vi vil næsten for enhver pris undgå at miste vores data, men er uheldet ude så er det godt med en backup. Så spørgsmålet er om du har planlagt en backup af din data til klare uheldet når det indtræffer?

Du kan ikke modvirke uheld 100%, men du kan styre skaderne ved at være forudseende og sikre din data. Den bedste strategi er at sikkerhedskopiere og tage backup af vigtig data på en regelmæssig basis. Auslogics BitReplica er et gratis værktøj til sikkerhedskopiering af filer gemt på din Windows 7 computer.

Programmet hjælper dig med at beskytte din data mod at gå tabt på grund af en harddisk nedbrud, virusangreb eller utilsigtet sletning. Den forvalter også flere harddiske let, selvom de er på et netværk.

Auslogics BitReplica er så intelligent, at det lader dig angive filgrupper til at backup, såsom Internet Explorer eller Windows Mail kontakter, eller du kan vælge enkelte mapper til at tage backup af under hver profil, du opretter.


Sådan bruger du Auslogics BitReplica til at tage backup
Først skal du downloade og installere Auslogics BitReplica i Windows 7.

Auslogics BitReplica


Nu skal du oprette en backup profil, som gemmer de indstillinger, du angiver. For at oprette en profil skal du klikke på New Profile knappen. Du kan oprette flere profiler i henhold til dine behov.


Auslogics BitReplica


I de næste skridt skal du vælge de mapper og filer du ønsker at tage backup af, samt den placering du ønsker at din backup skal placeres på. Det er anbefalelsesværdigt at tage backup af data til et eksternt drev eller f. eks en USB-stick.


Auslogics BitReplica


Du kan også vælge typen af backup og planlægge en ugentlig/daglig backup proces (så backup automatisk bliver udført én gang per uge, dag eller måned).


Auslogics BitReplica


Vælg et profilnavn og klik på Finish for at start backup processen.


Auslogics BitReplica


For at gendanne filer fra en sikkerhedskopi, skal du blot vælge den på listen over backup-profiler som er oprettet og klikke på Recover. Du kan også navigere til den mappe, hvor sikkerhedskopien blev gemt, og vælge enkelte filer i stedet for at gendanne hele mappen.

Auslogics BitReplica er en lille download og virker på alle versioner af Windows.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...