Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

McAfee LiveSafe 2018 anmeldelse
!McAfees 2018 Windows antivirusprogram LiveSafe kan dække alle enheder i en husstand. Alle dens tjenester fremkommer med filsletter, mange har en fremragende kodeordstyrer og som højdepunkt tilbydes et modul til sikkerhedskopiering.


Antivirus-beskyttelse

McAfees forsvarssystemer kontrollerer mistænkelig kode i forhold til en database med kendte malwaresignaturer, som bliver opdateret adskillige gange om dagen. Adfærdsovervågning og analyse af omdømme anvendes for at indfange spritny malware.

Mistænkelige filer bliver uploadet til McAfees Threat Center, som analyserer den og, hvis det er hensigtsmæssigt, tilføjer den til databasen for malwaresignatur.

Alle McAfees antivirusprodukter indbefatter Web Advisor browserudvidelser, som anbringer røde prikker ved siden af farlige søgeresultater og gule prikker ved siden af dem, der er mistænkelige. De grønne er sikre at anvende. Web Advisor understøtter Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari, men ikke Opera, eller Edge.

McAfees scanningsmaskine undersøger hver fil, som åbnes, men du kan udelukke filer fra denne undersøgelse. En spil-modus træder automatisk i funktion, når du går på fuld skærm for at bekæmpe rumvæsener i computerspil, eller ser film.


Sikkerhed og privatsfærefunktioner

Alle McAfees betalingsprodukter, indbefattet McAfee Antivirus og Antivirus Plus, indeholder et værktøj til filsletning og en tovejs firewall, som tilsidesætter den indbyggede firewall i Windows. Der er også en sårbarhedsscanner, som søger efter gamle versioner af applikationer, der ville kunne være en sikkerhedsrisiko.

McAfee Internet Security, Total Protection og LiveSafe har forældrekontrol, som filtrerer stødende webindhold fra og som kan begrænse et barns tid online.

McAfees True Key kodeordstyrer, som særdeles godt tager hånd om biometrics og to-faktor legalisering, følger med i Internet Security og Total Protection og LiveSafe. Internet Security giver dig en True Key licens, ligesom alle varianterne af Total Security gør.

LiveSafe fremkommer med 1 GB krypteret online lagringsplads, hvad der ikke er meget i disse dage. Total Protection lader dig kunne lagre filer på et lokalt sikkerhedsdrev og giver dig McAfees File Lock funktion til kryptering af enhver fil, eller mappe.

Intet McAfee antivirus produkt har en hærdet browser, eller et virtuelt on-screen keyboard til bankforretninger og online handel, ej heller et formålsrettet forsvar mod en, eller enden, som hijacker din computers webcam. Det har heller ikke et virtuelt privat netværk (VPN) til sikre kommunikationer.

Læs om McAfees produkter via deres danske hjemmeside - du kan købe alle McAfees antivirusprogrammer billigt via den danske webshop e-gear.dk!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...