Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Hold din computer opdateret
!Hold din computer opdateret med de nyeste drivers, opdateringer og sikkerhedspatches til dine favorit programmer, så du altid får den bedst mulige ydelse ud af dine programmer og samtidigt er på forkant med sikkerheden.

Det danske sikkerhedsfirma Seunia har udviklet et gratis program, der skanner, finder og opdaterer vigtige programmer. Secunia Personal Software Inspector finder kritiske patches, opdateringer og drivere til dine programmer, så du slipper for at bruge din tid på det - samtidigt sørger programmet for at dine sikkerhedsprogrammer altid er up-to-date. Den nyeste version af Secunia Personal Software Inspector er endnu ikke oversat til dansk og er derfor på engelsk.

Din computers sikkerhed er vigtig, da den er afgørende for at ondsindede programmer som spyware, maleware, virus og lignende snavs ikke slipper igennem forsvarsværker som firewall, anti-virus program, anti-spyware program og lignende forsvarsværker. Med Secunia Personal Software Inspector kan du holde styr på at dine programmer altid er opdateret og dermed holde hackere og andre trusler for døren.

Sådan opdaterer du dine programmer


Secunia Personal Software Inspector sørger for helt gratis at opdatere alle dine favorit programmer, så du ikke behøver at bekymre dig om at tjekke for opdateringer i tide og utide. Sådan opdaterer du dine programmer med Secunia Personal Software Inspector:


  1. Download Secunia Personal Software Inspector og installer programmet i Windows.


  2. Efter installationen vil Secunia Personal Software Inspector straks begynde at skanne din computer og lede efter programmer, der mangler en kritisk opdatering. En typisk scanning tog på vores computer tog cirka 7 minutter.


  3. Efter scanningen viser Secunia Personal Software Inspector de sikkerhedstrusler, som vurderes at du skal være opmærksom på, samt en Secunia System Score - som viser hvor opdateret din computer er. Med til scanningen hører en trussels-vurdering og en løsning af truslen. Det er især ved løsningen af truslen, at Secunia Personal Software Inspector virkelige skinner igennem - der er nemlig et direkte link til producentes hjemmeside, så du nemt og hurtigt kan opdatere programmet og din sikkerhed.


  4. Alle "usikre" programmer som potentielt udgør en sikkerhedstrussel (ved ikke at være 100% opdateret til nyeste version) er nu listet i hovedvinduet i Secunia Personal Software Inspector. F. eks så var mit Windows Vista ikke helt opdateret og for at løse problemet klikker jeg på ikonet med pilen under Løsning.  5. Secunia Personal Software Inspector viderestiller mig nu til producentens hjemmeside og i det tilfælde Microsofts hjemmeside og starter dermed Windows Update for mig automatisk. På denne smarte måde har du nu en 100% sikker måde at opdatere din computer på!


  6. 4.) Du har nu fået hjælp til opdatering af dit system. Har du spørgsmål til Secunia Personal Software Inspector eller de trusler som programmet opdager - kan du øverst i menuen vælge "Hjælp / Support / Forum". Du kan så registrere dig på Secunias forum og få hjælp.


Secunia har også lavet en lille videopræsentation, der viser hvordan du kommer godt i gang med at bruge Secunia Personal Software Inspector - du kan se videoen her:


!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...