Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Fjern virus og spyware fra din PC
!Vi ved alle sammen godt, hvor irriterende og skadeligt virus og spyware kan påvirke din PC - men det er ikke alle, der ved hvordan man bedst fjerner virus og spyware fra ens PC - og beskytter ens PC mod fremtidige infektioner af spyware og virus.

Spyware og virus kan nemlig ikke blot gøre din computer langsom - du kan også risikere, at IT-kriminelle stjæler dine kodeord, pinkoden til dit kreditkort og spionerer på din færden på Internettet.

I denne lille guide vi vil vise hvordan du med nogle gode freeware program kan holde trusler bort fra din PC. Vi har valgt at fokusere på programmer, der er gratis og brugervenlige.

Anti-virus beskyttelse

Hvis din PC ikke allerede har et aktivt anti-virus program installeret, så bør du straks sørge for at få det gjort. Vi vil anbefale at du benytter et af følgende anti-virus programmer til beskyttelse af din PC:

AVG Anti-Virus Free Edition


Avast Home Edition Free Antivirus


Avira AntiVir Personal - Free Antivirus


Find flere Anti-virus programmer

Udryd og bloker spyware


Det næste punkt er at udrydde spyware på din PC og sørger for at alt fremtidigt spyware bliver blokeret effektivt. Spyware har altid været betragtet som lettere uskadeligt af de fleste brugere - det er langt fra tilfældet, da meget spyware er i stand til at stjæle essentiel og personlig informationer fra din PC.

Spyware har en sjælden evne til at skjule sig utroligt godt og en del anti-virus programmer overser spyware infektioner. Derfor er det vigtigt at have et decideret anti-spyware programmet installeret, der kan tjekke din PC og beskytte mod spyware fra Internettet. Se her hvilke freeware programmer vi anbefaler:

SuperAntiSpyware Free Edition


Malwarebytes Anti-Malware


Ad-Aware Free Anti-Malware


Find flere Antispyware programmer

Grundig scanning


Efter du har har valgt og installeret et anti-virus og anti-spyware program er det på tide med en grundig scanning af din PC. Det sikreste måde at scanne din PC på er, at starte Windows op i "Safe Mode" eller fejlsikret tilstand.

Du skal nu genstarte din PC og klikke på F8 indtil du bliver præsenteret for Windows Boot menu. Her skal du vælge "Safe Mode with Networking" - det hedder vist noget "fejlsikret tilstand med netværk" på en PC med dansk Windows.Du har nu opnået at starte din PC op i Windows med minimal start af tredjeparts programmer, og dermed minimeret chancerne for at aktivt spyware er startet op med Windows.

Du skal nu start med at scanne din PC i følgende rækkefølge:

  1. Start med at køre det anti-spyware program du har valgt at installere - f. eks kører jeg altid SuperAntiSpyware.


  2. Nu skal du kører din anti-virus program og husk at foretag en komplet scanning - f. eks kører jeg altid AVG.


Efter en grundig scanning har dine sikkerhedsprogrammer langt større chance for at fange virus og spyware. Du bør gentage disse to trin et par gange hver måned. Det kan godt betale sig i længden.


!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...