Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Fjern spyware og malware med Spybot Search & Destroy
!Det er træls at få inficeret sin computer med spyware, da spyware en små spion-programmer som overvåger ens online adfærd. Desuden har spyware en ubehagelig tendens til at gøre browsing på Internettet langsom og bliver malware installeret på ens computer, så nedsætter det også hastigheden mærkbart i Windows.

I denne artikel vil vi vise hvordan du kan få opdaget og fjernet spyware fra din computer med et fint lille freeware program kaldet Spybot Search & Destroy. Spybot Search & Destroy har igennem de sidste 2 år ikke været opdateret, men for 3 måneder siden blev programmet heldigvis tilført en tiltrængt opdatering. Nu indeholder Spybot Search & Destroy et solidt værn imod de nyeste spyware-trusler.


Download Spybot Search & DestroyInstallation af Spybot Search & Destroy


Efter du har downloadet Spybot Search & Destroy og påbegyndt installationen er der lige et par ting du bør bide mærke i. For det første, så vil du i løbet af installationen blive spurgte om følgende:

Vi anbefaler, at du klikker af i "I want more control, more feedback and more responsibility". Så har du bedre kontrol over programmet. Alternativt, kan du bare lade Spybot Search & Destroy klare alt arbejdet med elimineringen af spyware selv - det er bestemt en fin løsning.

Du vil også blive spurgt om omfanget af installationen - her kan du trygt vælge Full Installation. På den måde får du alle de gode værktøjer med.

Under dialogvinduet "Vælg ekstra opgaver" kan du med fordel fravælge nogle af ekstra opgaverne. Hvis du f. eks ikke ønsker, at Spybot Search & Destroy skal afvikle scanningen på bestemte tidspunkter osv.

Fjern spyware


Nu har du installeret Spybot Search & Destroy og det er på tide at finde ud af hvor meget spyware du faktisk har på din computer. Når du starter Spybot Search & Destroy for første gang vil programmet stille dig følgende spørgsmål:

Kort fortalt, så har du mulighed for at "sige god" for alle filer på din computer (at whiteliste dem). Men har du allerede brugt din computer et stykke tid og været på Internettet, så er det en dårlig idé - nogle af dine filer kan allerede være inficeret med spyware uden du ved af det. Klik på Close.

Du befinder dig nu i hovedvinduet med en oversigt over alle funktionerne i Spybot Search & Destroy. Klik på knappen "Scan the system" for at starte en scanning af din computer. Vælg Standard System Scan efterfølgende.
Du kan få Spybot Search & Destroy til at rense ud i de midlertidige Internetfiler - det kan gøre scanningen hurtigere, men vær opmærksom på at nogle midlertidige filer kan indeholde genveje til hjemmesider osv.

Herefter går Spybot Search & Destroy i gang med at scanne din computer for spyware og malware. Scanningen kan godt tage et stykke tid, men er tilgengæld grundig.

Efter scanningen er fuldendt kan du se hvilke spyware og malware trusler Spybot Search & Destroy har fundet. Du kan bla. læse om truslernes Treat Level, typen osv. For at fjerne dem alle sammen skal du klikke på "Fix Above" knappen i nederste højre hjørne.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...