Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Få et Windows 8 tema på din PC
!Med freeware programmet Omnimo kan du opgradere det traditionelle tema på din Windows PC til et flot og funktionsrigt Windows 8 tema. Windows 8 er endnu ikke frigivet af Microsoft, men det holder ikke enthusiaster tilbage når det kommer til udvikling af tiltalende temaer som imiterer Windows 8.

Omnimo er nok et af de flotteste Windows 8 temaer som er udgivet til dato og Omnimo er meget populært især fordi det inddrager nogle af de funktioner, som mange IT-eksperter forventer vil blive en del af det kommende Windows 8 styresystem. Det er bla. en brugerflade som henter stor inspiration fra Windows Phone 7 (det mobile Windows styresystem som Microsoft benytter til deres smartphone Windows Phone 7).

Når du installerer Omnimo så kan du opsætte et et Windows 8 tema, hvor adgang til alle dine favoritværktøjer er placeret direkte på Skrivebordet som det er tilfældet med smartphones.


Windows 8 tema på din PCDet bedste af det hele er, at hele designet og funktionerne kan konfigureres og flyttes rundt på via "drag and drop", så snart Omnimo er installeret. Vi vil her gennemgå installationen af Omnimo og Rainmeter, som også er påkrævet - begge programmer er freeware.


Download Omnimo Windows 8


Download Rainmeter


Omnimo understøtter Windows XP, Windows Vista og Windows 7.Start med at installere Rainmeter.

Rainmeter er et værktøj til konfigurere temaer i Windows. Efter du har installeret Rainmeter skal du blot åbne programmet én enkelt gang - så kan du fortsætte med installationen af Omnimo, da Rainmeter først skal skabe de konfigurationsfiler som er nødvendige for at opsætte Omnimo.

Du vil nu lægge mærke til at Rainmeter som standard tilføjer nogle små gadgets i højre side af Windows - vil du af med dem igen, så skal du blot højre-klikke på en boks og vælge "Close Skin".


Windows 8 tema på din PCEfterfølgende skal du downloade Omnimo. Omnimo er del filer som er nedpakket i et komprimeret filarkiv. Det nemmeste er at udpakke mappen på dit Skrivebord og køre filen "SETUP (new users)". Husk at have Rainmeter lukket ned, imens du installerer Omnimos Windows 8 tema.


Windows 8 tema på din PCNu popper et dialogvindue op, hvor du har mulighed for at installere Windows 8 temaet. Klik på Install.


Windows 8 tema på din PCI næste vindue skal du angive tidsformat og et par andre indstillinger. Indstil som det matcher dine præferencer. Ønsker du ikke at dine gamle ikoner skal vises i det


Windows 8 tema på din PCDu kan vælge Dansk som sprog eller engelsk, hvis du foretrækker en international udgave.


Windows 8 tema på din PCVælg nu den type af Windows 8 tema og opsætning som du synes er flot.


Windows 8 tema på din PCNu skal du vælge den opløsningen på teamet. Som udgangspunkt identificerer Omnimo hvilken opløsning din skærm kører med nu og viser den anbefalede opløsning.


Windows 8 tema på din PCDu kan får nu strøget et stort antal ikoner ud på dit Skrivebord. Højreklik på den sorte baggrund og klik på "Close Skin". Du kan nu flytte frit rundt på alle kasserne og og tilføje nye.


Windows 8 tema på din PCFor at tilføje nye genveje og funktioner skal du blot højreklikke på en eksisterende kasse og vælge en af de prædefinerede kasser. Du kan også ændre størrelsen og farven på kasserne som du lyster og tilpasse det dit humør.

Vi håber denne lille artikel om Windows 8 teamet fra Omnimo har bragt lidt inspiration og husk du kan altid starte Rainmeter og rette i designet eller downloade andre temaer og implementerer dem.


Download Rainmeter


Download Omnimo Windows 8 tema
!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...