Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Et kig på avast! 2014 Free Antivirus
!AVAST Software har officielt frigivet deres første beta-versioner af avast! 2014 Free Antivirus, avast! Pro Antivirus 2014, avast! Internet Security 2014 og avast! Premier Antivirus. Så det er stort set hele porteføljen af deres sikkerhedsprogrammer.

Klik videre her, hvis du er interesseret i de nyeste versioner af Avast Antivirus og Avast Internet Security.

Vi tager et hurtigt kig på de forbedringer og fornyelser som disse 2014 versioner AVAST lover de vil bringe.

Som udgangspunkt, så lover AVAST at de nye produktversioner ikke blot er gammel vin på nye flasker - mange områder vil indeholder forbedringer og nye funktioner.

Her er vores bedømmelse:

I version 2014 introducerer AVAST teknologien DeepScan i alle programmerne. DeepScan hjælper alle versioner af avast med at tage fornuftige beslutninger om hvordan ukendte filer og data skal håndteres - i stedet for at smide alle ukendte filer i karantæne i "sandbox", så analyseres alt data nu på en forbedret måde. Det vil også resulterer i færre fejlagtige "false positive", hvor reelle filer og data ender i karantæne.

Opdateringer til de forskellige versioner af avast 2014 vil blive streamet på en hurtigere og nemmere måde - nemmere måde forstået sådan, at du ikke bliver forstyrret i dit arbejde og er nødt til at tage stilling til om dit avast program skal opdateres eller ej.


Avast 2014


Du vil også opleve forbedringen "Cloud Scanning" som, kort fortalt, handler om at mange trusler og malware nu bliver opdaget langt hurtigere i cyberspace og dermed er avast gearet til at håndtere de trusler langt mere kompetent, hvis de nogensinde truer din computer.

Af web-teknologier byder avast 2014 også på en del nyheder. Funktionen "Do-Not-Track" sørger for, at en tredjepart, program eller cookie, ikke kan overvåge din adfærd og færden på internettet.

SafeZone teknologien åbner automatisk et sikkert browservindue, hver gang du skal til at logge på din netbank eller shoppe i en webshop. Det sikre browservindue kan ikke opsnappes af hackere og cyberkriminelle, så du kan foretage alle dine transaktioner med ro i sindet.

Tilbage i selve avast sikkerhedsprogrammerne får du også mulighed for at oprette en "Rescue Disk", der omdanner en DVD, CD eller USB til en slags boot-disk. Du kan altid starte din computer op med denne boot-disk i og foretage en scanning og genopretning af beskadigede systemfiler.

Vores indtryk af avast Free Antivirus 2014, avast! Pro Antivirus 2014, avast! Internet Security 2014 og avast! Premier Antivirus var, at de var nemme at installere og scanningerne forløb kvikt og smertefrit. Hvis du tester 2014 versionerne, så husk de er stadigvæk i beta og kan indeholde småfejl.

Download Avast Internet Security

Download Avast! Free Antivirus!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...