Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Diskoprydning og diskfragmentering i Windows 7
!En effektiv måde at vedligeholde hastigheden i Windows 7 opnår du ved jævnligt at holde øje med diskfragementeringen på din harddisk og rydde op i alle de midlertidige filer, der hober sig op på harddisken.

Har du en lidt ældre PC med under 4 GB RAM eller en lidt langsommere processor, så er det vigtigt at vedligeholde din harddisk for at Windows 7 ikke skal blive langsomt.

Vi vil her vise dig to nemme måder, der hjælper dig med vedligeholdelse og diskfragmentering i Windows 7 med de indbyggede programmer Windows 7 har.

Diskfragmentering


En af de vigtigste ting er at køre diskfragmentering regelmæssigt og Windows 7 har sit eget program til formålet - du får nemt adgang til det ved at gøre:

  1. Klik Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Diskfragmentering
  2. I vinduet for programmet diskfragmentering skal du klikke på den partition du ønsker at diskfragmentere og vælge Analyser disk.


  3. Hvis partition / harddisken er mere end 15% fragmenteret, så bør du defragmentere den ved at vælge Defragmenter disk.Hvis du ønsker en bedre ydelse ved diskfragmenteringen, så anbefaler vi at du benytter et af de følgende defragmenteringsprogrammer:

MyDefrag - som er freeware og et godt alternativ til den indbyggede diskfragmentering i Windows 7

Defraggler - som yder en mere effektiv defragmentering af din harddisk


Diskoprydning


En anden vigtig ved vedligeholdelsen af din harddisk er jævnlig oprydning i de mange filer, der gemmes i dit system og læses af Windows 7. En grundig diskoprydning vil slette de unødvendige filer og sørger for at de ikke sløver dit system.

Windows 7 har også her et indbygget systemværktøj, der kan assistere dig med at rydde op i din filer. Du får adgang til Diskoprydning ved at gøre følgende:

  1. Klik på Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Diskoprydning.
  2. Der popper nu et lille vindue op og spørger dig hvilken disk du ønsker at rydde op på. Vælg f. eks C: og klik OK.


  3. Diskoprydning vil nu analysere din disk og beregne hvor meget plads, der kan frigøres ved at slette unødvendige filer.
  4. Diskoprydning har analyseret disken og vælger som udgangspunkt de filer som er 100% sikre at slette - resten af valgmulighederne er op til brugeren. Du kan f. eks afkrydse og slette Papirkurv, Midlertidige filer, fejlrapporteringsfiler osv. På den måde kan du skabe mere plads på din harddisk og samtidigt sørge for at Windows 7 ikke bliver langsommere.


Ønsker du en grundigere oprydning i dine filer, så kan vi anbefaler disse to freeware programmer til formålet:

CCleaner - rydder op i alle slags filer, samt registreringsdatabasen, cookies og midlertidige Internetfiler.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...