Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Brug Diskoprydning i Windows 7
!Diskoprydning er et lille modul som er indbygget i Windows 7 og det assisterer brugeren i at slette overflødige filer, der optager unødvendig plads på harddisk og i systemfilerne. En del brugere undervurderer resultatet ved t bruge et systemværktøj som Diskoprydning – harddiske er jo så store, at mange brugere ikke bekymre sig om at rydde op på harddisk.

Men Diskoprydning har en meget gavnlig indflydelse på hele Windows 7, hvis værktøjet bliver brugt regelmæssigt. Diskoprydning scanner din harddisk og systemfiler for netop de filer, der har en uhensigtsmæssigt indvirkning på ydeevnen i Windows 7. Ved at reducere omfanget af overflødige filer opnår du, som bruger af Windows 7, et styresystem som hurtigere kan afvikle programmer, processer og services.

Følgende fremgangsmåde rydder op i filer forbundet med din brugerkonto. Du kan også bruge Diskoprydning til at rydde op i alle filerne på din computer.


  1. Åben Diskoprydning ved at clicke Startknappen. Indtast ”Diskoprydning” i søgerammen og klik så Diskoprydning på resultatlisten. Du vil opleve at Diskoprydning bruger cirka 20 sekunder på at scanne og gennemsøge din harddisk.
  2. Klik, via drevlisten, på det harddisk-drev, som du ønsker at rydde op i og klik så OK.

  3. I Diskoprydnings dialogboks skal du sætte et kryds udfor de felter, som du ønsker at slette filer fra – hvert afkrydsningsfelt beskriver hvilke filer som bliver slettet. Du kan med god samvittighed afkrydse stort set alle felter.
  4. På den besked, der kommer til syne, skal du klikke på Slet Filer. Herefter sørger Diskoprydning for at slette alle overflødige filer. Bemærk at modulet bliver lukket ned efter endt proces.
Oprydning i systemfilerne


Det er ikke nok blot at rydde op i almindelige filer på din harddisk – for at opnå en forbedring af ydeevnen og en effektiv oprydning i alle overflødige filer i Windows 7, så er det nødvendigt at rydde op i systemfilerne. Sådan gør du:


  1. Du skal starte Diskoprydning op igen – gør blot som vist ovenfor.

  2. I dialogboksen skal du nu klikke på knappen Ryd op i systemfilerne. Hvis du bliver bedt om et administrator kodeord, eller bekræftelse, så indtast kodeordet eller sørg for bekræftelse for administratoren på computeren.
  3. Det er nogenlunde den samme dialogboks som du mødte ovenfor – men med den væsentlig forskel, at du nu kan rydde op i systemfilerne. Det er også en lidt anden mængde af filer, der kan slettes. Afkryds nu de bokse som du vil slette overflødige filer fra, men vent med at klikke på OK.
  4. Der er også fremkommet endnu et faneblad, Flere indstillinger, som vi vil kigge nærmere på. Klik på Flere indstillinger.

  5. Under Flere indstillinger kan du under punktet Systemgendannelse og øjebliksbilleder frigøre endnu mere plads ved at slette nogle af de gamle systemgendannelsespunkter, der ligger lagret i Windows. Systemgendannelsespunkterne benyttes til at bringe dine systemfiler tilbage til et tidligere tidspunkt – er de af ældre dato, så behøver du ikke have dem liggende på harddisken længere. Klik op Ryd op og bekræft med Slet.
  6. Tilbage under fanebladet Diskoprydning kan du nu også klikk OK og gennemføre oprydninge i Windows 7.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...