Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Bloker spam e-mails med Spam Monitor


!Vi kan vist alle nikke genkende til følgende scenarie - du starter Outlook eller lign. op for at tjekke din e-mail, men det først du ser, er et utal af e-mails fra ukendte personer, der gerne vil sælge dig alt fra Rolex, Viagra, iPod eller bare have dig til at åbne din eBay eller netbank konto. Det er alt sammen Spam af værste skuffe og udover du spilder tid med at slette og gennemgå e-mails, så kan det være decideret farligt at åbne eller klikke på link i Spam e-mails.

Vi har derfor valgt at introducere og anmelde et tidsbesparende, effektivt og nyttigt alternativ til det indbyggede Spam filter i Outlook og lignende e-mail klienter. Programmet hedder Spam Monitor og er udviklet af PC Tools, der også står bag populært software som Spyware Doctor og PC Tools Anti-Virus.

Spam Monitor er på mange måder et enkelt program. Dets mission er ganske simpelt at finde Spam e-mails i din indbakke og markere og fjerne dem. Resultatet er så, at du spare tid ved ikke at gennemgå overflødige og ondsindede e-mails fra spammere. Samtidigt vil Spam Monitor sørge for at markere tvivlsomme e-mails med "***SPAM***", så du selv kan afgøre om det er en trussel eller fejl fra Spam Monitors side.

Spam Monitor anvender et sofistikeret Bayesiansk filter til at finde og fjerne Spam e-mails. Du kan selv indstille på hvor aggressivt Spam Monitor skal bruge filteret, så modtager du tonsvis af Spam hver dag, så kan du skrue op for beskyttelsen og stoppe det. Spam Monitor understøtter POP og IMAP kontoer - og vil virke med alle e-mail klienter som f. eks Outlook, Mozilla og Eudora.

Guide til Spam Monitor

1.) Først skal du downloade og installere Spam Monitor. Allerede i løbet af installationen hjælper Spam Monitor med at opsætte dit Spam filter.

Download Spam Monitor

2.) Efter du har klikket Next fra velkomstvinduet har du nu mulighed for at indstille styrken på dit Spam-filter. Mulighederne er:

Minimum, Normal og Aggressive

Vi anbefaler, at du som udgangspunkt vælger Normal indstillingen. At starte ud med Aggressive kan virke som overkill - især da Spam Monitor kan finde på at markere "gode" e-mails som "***SPAM***". Du kan altid finindstille filterets styrke senere.

3.) I næste vindue kan du aktivere en meget nyttig funktion. Du kan nemlig fortælle Spam Monitor, at alle e-mails fra Kina, Korea og Taiwan i din indbakke er Spam. Eftersom lovgivningen og kontrollen med Spam er tæt på ikke eksisterende i de lande, så bruger næsten alle spammere de lande til at udsende deres Spam. Modtager du ikke normalt rigtige e-mails fra de nævnte lande, kan du roligt afkrydse boksen.

4.) I det sidste vindue skal du vælge hvilke e-mail klienter, som Spam Monitor skal overvåge for Spam. Efter du er tilfreds med dine indstillinger skal du klikke Finish. Nu vil Spam Monitor fremover overvåge din e-mails og fjerne trusler og falske Spam e-mails. Du kan altid finde Spam Monitor i nederste højre-side i værktøjslinjen. God fornøjelse!

Download Spam Monitor!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar2009-01-08 16:59:21 - Martin Ploug
Jeg kan også anbefale Antispam Sniper for Windows Mail fra www.antispamsniper.com. Det er dog ikke gratis.
Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...