Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Bedste gratis Internet Security Suites til Windows
!Vi har valgt at skrive en lille guide, hvis formål er at udpege de Internet Security Suites softwareløsninger som vi mener er bedst til Windows. Vi lægger vægt på at softwareløsningerne skal være under freeware licensen og dermed gratis at bruge.

Kort fortalt, så er Internet Security Suites en betegnelse for sikkerhedspakker som har moduler til stort set alle sikkerhedsbehov i Windows. Normalt indeholder en Internet Security Suite fra f. eks Norton eller BullGuard alt fra antivirus, firewall, antimalware, anti-rootkits, forældrekontrol (Parental Control), anti-phising moduler, antispam og meget mere afhængig af hvilken producent man vælger.

I denne guide vil vi fokusere på de Internet Security Suites som tilbyder fleste nyttige moduler og samtidigt er brugervenlig, samt ikke trækker unødvendigt meget på systemressourcerne i Windows.


Comodo Internet Security

Comodo Internet Security er nok en af de mest populære gratis Security Suties lige nu og med multi-layer sikkerhed i Windows, å kan softwaren holde både hackere og malware ude. Comodo Internet Security går også langt for at bevare dine personfølsomme oplysninger ved diverse moduler.


comodo-internet-security


Med i Comodo Internet Security følger moduler til antivirus, anti-bot, anti-rootkit og en firewall som har vundet adskillige priser for sin banebrydende teknologi og effektivitet. Derudover tilbyder Comodo Internet Security host intrusion prevention, en "sandkasse" til at teste software som virker utroværdigt, anti-malware og buffer overflow beskyttelse. Brugerfladen i softwaren er nem tilgængelig og opsætningen er næsten helt automatisk.


Outpost Security Suite

Outpost Security Suite er en god sikkerhedspakke til Windows og den dækker de fleste behov som den almindelige bruger har. Outpost Security Suite omfatter bla. et yderst effektivt modul til bekæmpelse af malware og har generelt særligt fokus på spyware, adware og trojanske heste. Derudover har Outpost Security Suite en stabil firewall som sikkert filtrerer alt problematisk trafik fra og advarer imod hacker-angreb.


Outpost Security Suite


Outpost Security Suite har også antivirus og dette modul anvender de nyeste teknologier til at forhindrer infektioner både online og offline, samt ødelæggelse af data og systemfiler ved eventuelle angreb på din computer. Til brugerens indbakke har Outpost Security Suite modulet Anti-Spam, der blokerer alle de trælse spam e-mails og beskeder med skadelige inks og kode i. Outpost Security Suite er udviklet til Windows i både 32-bit og 64-bit versioner.


FortiClient Lite

FortiClient Lite er sikkerhedspakke, der inkluderer virus og maleware beskyttelsesmoduler, samt forældrekontrol og VPN. Softwaren er endnu ikke så kendt i Danmark og det er en skam, da FortiClient Lite bestemt har nogle gode funktioner og moduler. F. eks har antivirus modulet opnået over 20 VB100 priser og er i stand til at diagnosticere virus trusler på både reaktivt og proaktivt niveau.


FortiClient Lite


Denne gratis version af FortiClient har antivirus, antispyware, forældrekontrol, SSL og VPN klienter, personlig firewall, anti-rootkit, Behavioral Analysis (adfærdsanalyse af potentielle trusler), antispam og mange flere nyttige moduler.


Roboscan Internet Security

Roboscan Internet Security er ligeledes også relativt ukendt i Danmark, men har også gode ting at byde på. Som navnet antyder, så er Roboscan Internet Security specialiseret i beskyttelse imod trusler fra online sider og kilder. Gratisversionen har både antivirus, antispwyare, firewall og privatlivsbeskyttelse.

Roboscan Internet Security

Roboscan Internet Security er oprindeligt bygget på BitDefender teknologien, men har løbende udviklet sin egen platform hvorpå denne gratis version af Roboscan Internet Security er baseret. Grunden til at vi har placeret Roboscan Internet Security i bunden er, at versionen har indbygget reklame-blokke til at finansiere den gratis distribution. Det kan skræmme nogle brugere væk og er du imod reklamer, så vælg én af de tre andre Security Suites.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...