Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Emsisoft Internet Security
!Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer.

På den måde kan programmet gøre dig opmærksom på, og sikre dig mod malware, virus, netværksorme, trojanske heste og andre kedelige ting vi ikke vil have får adgang til vores computere.

Du får altså mulighed, at sikre din computer og diverse dokumenter, filer og meget mere, mod virus, spyware eller adware.

Når man browser rundt på internet kan man hurtigt få forvildet sig ind på nogle upålidelige hjemmesider som ikke har en god effekt på computeren. Hvis man kommer ind på nogle forkerte internetsider eller får downloadet noget fra et sted der ikke er helt godt, kan det gå ind og påvirke computerens ydeevne og kvalitet.

Men ved at anvende Emsisoft Internet Security forhindrer det din computer i at blive udsat for virus og malware.

Emsisoft Internet Security indeholder tre forskellige former for beskyttelse der alle sammen går ind og reagerer på forskellige ting; Fil beskyttelse (File Guard), browser beskyttelse (Behavior Blocker), søgnings beskyttelse (Surf Protection).

De tre forskellige funktioner går alle sammen ind og blokerer så der ikke gives adgang til der kan skade din computer, eller dit indhold derpå.

Derudover for du mulighed for at aktivere et PUP, som et er en funktion der gør dig opmærksom på potentielt uønskede programmer. Hver gang der er noget der vil installere sig på din computer, vil der komme en påmindelse til dig, som du skal give tilladelse til, så du ikke får installeret noget som potentielt kan skade din computer.

Derudover kan denne software også beskytte dig dine personlige data, din identitet og andre vigtige data, som du ikke vil have andre skal have adgang til – hvad enten du browser på nettet, modtager og sender e-mails eller handler på nettet.

Du får altså mulighed for, at handle sikkert på nettet, blokere de programmer og sider som ikke skal have adgang til din computer, samt sikre dig i mod virus, malware og meget mere. Mens programmet samtidig kan gå ind og analysere hvert eneste program du anvender på din computer, samtidig med at du bruger det.

Læs mere om og download Emsisoft Internet Security!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...