Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af AVG AntiVirus 2013
!AVG AntiVirus 2013 er den kommercielle version af AVG Antivirus Free som de fleste computerbrugere er bekendt med og ofte har installeret som antivirusprogram i Microsoft Windows. Den kommercielle version fortjener en del ord med på vejen og en anmeldelse, da programmet indbefatter alt hvad du vil kunne forvente af et antivirusprogram og som så i tilgift giver masser af ekstraudstyr i rigt mål.

Den første ændring, som du vil bemærke, er det nye og meget Windows 8-agtige interface. Rene, grønne fliser på en mørk baggrund disponerer programmets funktioner i fire hovedkategorier: "Computer", Web Browsing", Identity" og "Emails". Separate knapper gør det muligt for dig at starte scanninger eller opdateringer med et enkelt klik og en menu muliggør let adgang til de andre funktioner alt efter behov. AVG Antivirus er meget ligetil (og er nu også Windows 8 kompatibelt).

Den anden er en forbedring af scanningspræcisionen, eftersom programmet, ved vore mindre og ganske uvidenskabelige test, faktisk viste sig at være meget hurtigt. Dette gjaldt dog ikke så meget for den første scanning, som på via vores test brugte 8 minutter og 20 sekunder for at scanne 780.000 objekter på computeren. Men efterfølgende scanninger med Fuld Scanning tog så kun gennemsnitligt 1 minut og 20 sekunder, et meget acceptabelt tidsrum.


AVG Antivirus 2013 Dansk


Denne ekstra hastighed synes imidlertid ikke at have medført nogen form for kompromis med hensyn til præcision. Vores test viste, at AVG AntiVirus 2013 havde en marginal bedre sporingsrate, end den tidligere version på en anden computer som kørte sideløbende som test – vi skal igen understrege, at vores test ikke er specielt videnskabelige og egentlig bare er lidt lægmands arbejde Dog mener vi det kan bruges som en rettesnor. Et andet aspekt vi lagde mærke til var, at computeren ikke blev påvirket synderligt af scanningen med hensyn til nedsat ydeevne – umiddelbart virker det til, at scanningerne ikke tapper noget kraft fra hverken hukommelsen eller CPU’en.

Selve scanningen af din computer kan afvikles manuelt eller du kan indstille den til at ske på udvalgte tidspunkter i løbet af ugen. En ting som altid sker automatisk er downloadbeskyttelsen – downloadbeskyttelsen analyserer og scanner alle filer som overføres til din computer. Både via download, kopiering eller via lokale netværk. Er en fil inficeret med virus bliver dens ankomst blokeret med det samme.


AVG Antivirus 2013 på dansk


Udover kerneaktiviteten som er antivirus modulet, så installerer programmet også AVGs modul til at hjælpe med at spore ondskabsfulde hjemmesider, når du browser (modulet er Internet Explorer, Firefox og Chrome kompatibelt). Hvis du imidlertid ikke bryder dig om browser modulet, så er det ikke noget problem - vælg blot Custom Install ved installationen af AVG AntiVirus og du vil have den valgmulighed at udelade den.

Et e-mail modul undersøger indkommende beskeder for trusler. Identity Protection overvåger programadfærd og blokerer operationer, som ville kunne føre til identitetstyveri og der er desuden lettere adgang til mobilbeskyttelse i form af AVGs gratis Android antivirus-app (klik på linket "More from AVG" i programmet for at få adgang til den omtalte app).

Men hvorfor vælge den kommercielle version, når du kunne vælge AVG Antivirus Free?

Den altafgørende fordel er downloadbeskyttelsen. AVG AntiVirus 2013 kontrollerer alle de filer, som du downloader eller overfører til din computer. Downloadbeskyttelsen omfatter også LinkScanner. Du får også højt prioriteret teknisk support og mere hyppige opdateringer, så hvis du søger efter maksimal beskyttelse, så kunne AVG AntiVirus 2013 være udgiften værd.


Bedømmelse:
AVG AntiVirus 2013 er et antivirusprogram af høj kvalitet, som viser pålidelig fremgang i forhold til den tidligere version ved at være hurtigere, mere præcis og mere ”blid” ved computerens ressourcer end før.

Download AVG Antivirus

Køb AVG Antivirus!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 22. november 2018, 13:15

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Derfor skal du udgive content via WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. november 2018, 09:39

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om...
Læs mere...
Behøver din computer en firewall og VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 3. november 2018, 20:53

Windows har en effektiv indbygget firewall og dit hjemmenetværk tilføjer et yderligere beskyttelseslag og din router har sin egen firewall – så har du behov en ekstra...
Læs mere...
Anmeldelse af BullGuard Mobile Security

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. oktober 2018, 12:49

Din mobiltelefon er udsat for fare. Spørgsmålet er ikke om det vil ske, men hvornår det vil ske. Software til mobilsikkerhed eliminerer usikkerheden angående "hvornår" og...
Læs mere...
Eksperterne viser vejen: De 8 bedste marketing software tools i 2018

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. juni 2018, 22:13

Digital marketing er en branche, der bliver stadig mere og mere konkurrencepræget. Derfor er det også helt umuligt at klare sig i den hårde konkurrence, uden de rette...
Læs mere...
Gratis version af Microsoft Office 2010

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 10. maj 2018, 10:51

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark. Det er ikke en...
Læs mere...